Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorenii, chemați la un nou ”Marș împotriva mafiei imobiliare țigănești”. Mâine, în fața Catedralei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Duminică, 5 octombrie 2014, seara, de la ora 19:00, timișorenii sunt așteptați în număr cât mai mare în fața Catedralei Mitropolitane din capitala Banatului penru a striga ”Ne vrem orașul înapoi!”. Marșul împotriva mafiei imobiliare țigănești, ajuns la cea de-a șasea ediție, este organizat de Noua Dreaptă Timișoara.

”Luând act de faptul că mafia imobiliară țigănească din Timișoara este în continuă extindere iar autoritățile au devenit de ani de zile complice la acest fenomen devastator pentru orașul nostru, Noua Dreaptă anunță organizarea celui de-al 6-lea marș de protest” au anunțat organizatorii.

”Pentru eradicarea acestui flagel al mafiei țigănești ce stăpânește Timișoara nu sunt suficiente amenințările cu amenzi date de primar pe Facebook, nu sunt suficiente declarațiile politice, ci sunt necesare măsuri radicale, pentru însănătoșirea societății timișorene! Chiar dacă unii consideră această luptă ca fiind una deja pierdută, iar alții prefera să se limiteze la a-și manifesta nemulțumirea în spatele ușilor închise, noi dorim să ieșim din nou în stradă pentru a ne afirma dorința de a vedea Timișoara LIBERĂ” au transmis reprezentanții Noua Dreaptă Timișoara, cei care solicită sprijinul timișorenilor de rând în demersul lor: ”Facem un apel către toți timișorenii și românii care încă mai cred că putem face din Timișoara un oraș așa cum îl dorim cu toții, dar și către societatea civilă timișoreană: Veniți alături de noi! NE VREM ORAȘUL ÎNAPOI!”, explică liderii naționaliștilor bănățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare