Spectacolul ”Cabaret” de Joe Masteroff a avut premiera la Teatrul German de Stat Timișoara în luna februarie a anului 2014. Regia și coregrafia sunt semnate de Răzvan Mazilu. Partiturile celebre (”Willkommen“, ”Cabaret“ sau ”Money, Money“) sunt interpretate live de către orchestra dirijată de maestrul Peter Oschanitzky, iar complexa scenografie este semnată de Dragoş Buhagiar.

În producția TGST, actorii din distribuție, în frunte cu Georg Peetz și Daniela Török, fac un adevărat tur de forță din punct de vedere actoricesc, muzical și coregrafic. Distribuția este întregită de Ida Jarcsek-Gaza, Christian Bormann, Konstantin Keidel, Dana Borteanu/Tatiana Sessler, Radu Vulpe, Franz Kattesch, Aljoscha Cobeţ, Olga Török, Silvia Török, Anne-Marie Waldeck, Cristina Romândaşu, Suzana Vrânceanu, Horia Săvescu şi Richard Hladik, precum și orchestra care reunește nu mai puțin de paisprezece instrumentiști.

Cea de-a XXIII-a ediţie a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 25 mai 2015, la Sala Mare a Teatrului Naţional ”I.L.Caragiale” din Bucureşti.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.