Traian Băsescu la Timișoara: Trebuie să convingeți că sunteți altceva decât PSD sau PNL VIDEO

Date:

Mare susținător al Partidului Mișcarea Populară, fostul șef al statului, Traian Băsescu, a participat sâmbătă, 21 martie 2015, în Timişoara, la întâlnirea regională a PMP. Întrunirea a reunit, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul, filialele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara și Bihor ale unuia dintre cele mai noi partide de pe scena politică românească.

”Sunt alături de dumneavoastră în calitate de partener. Un partener devotat. Este prima întâlnire regională și nu știu la câte voi mai fi invitat sau voi participa, dar vă asigur că am venit pentru a vă încuraja să continuați acest mod de a vă întâlni, de a dezbate, și de ce nu, o ocazie ca liderii dumneavoastră politici să vă spună ce vor și care le sunt obiectivele” și-a început Traian Băsescu speach-ul, de la microfonul de pe scenă.

Fostul președinte nu vrea să i se pună eticheta de ”părinte” la PMP-ului, întrucât, susține el, Partidul Mișcarea Populară nu este al său. ”Nu vreau să se spună că sunt părintele acestui partid sau că acest partid este al meu, pentru că nu este adevărat. Eu am avut doar o idee! Plecând de la ceea ce simțeam, aproape instinctiv, că România are nevoie de partide noi. De ce: Pentru că noi, cei care am venit în politică la începutul anilor ’90, ne-am încheiat misiunea. Ne-am atins obiectivele fundamentale pentru România: România este, astăzi, în NATO, este în Uniunea Europeană, dar s-a văzut că nu putem face mai mult”.

Traian Băsescu susține că el nu mai are obiective politice personale, însă consideră că are obligația să contribuie la creșterea și lansarea unui nou partid. ”Un partid care să fie altceva decât ce au fost partidele din perioada tranziției. Vă asigur că dacă vă veți afirma, dacă lumea vă va recunoaște, partidul va crește. (…) Voi fi alături de voi până la alegerile parlamentare din 2016, alegeri care vor urma alegerilor locale și aș sublinia aici că veți fi noua stea a politicii românești. Pentru asta va trebui să convingeți că sunteți altceva decât PSD sau PNL” a mai spus fostul șef al statului.

Urmăriți înregistrarea video de mai jos, acolo unde puteți vedea discursul susținut de Băsescu și unde acesta susține că nu va impune niciodată decizii politice partidului. Tot din înregistrarea video aflați și de ce vrea Băsescu să știe despre tot ceea ce se întâmplă în partid.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare