Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePiața Victoriei se SCHIMBĂ pentru sezonul CALD! Află cum vor fi amplasate...

Piața Victoriei se SCHIMBĂ pentru sezonul CALD! Află cum vor fi amplasate terasele din Centrul Timișoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Terasele din centru vor fi amplasate după un nou concept. El este sugerat de o terasa care a fost deja deschisă în Centru, fără copertină. Terasele vor fi amplasate astfel încât să rămână spațiu de promenadă atât pe partea dinspre clădiri și magazine, cât și pe partea dintre spațiile verzi” a anunțat edilul-șef al Timișoarei, care a explicat că terasele vor fi amplasate efectiv în jurul copacilor. ”Nu simetric, dar în jurul lor. Este păcat să nu se vadă spațiul verde, care este superb, toate amenajările acelea, aranjamentele florale, care sunt superbe, nu prea găsești orașe cu așa ceva și atunci e păcat să nu se vadă de terase” a adăugat Nicolae Robu.

Chiar dacă în acest an Piața Victoriei va fi reconfigurată din acest punct de vedere, municipalitate nu a stabilit încă și numărul teraselor care vor fi deschise în centrul Timișoarei. ”Nu știu câte amplasamente vor fi, vor fi multe. Tot cam atâtea ca și anul trecut”, a mai spus primarul capitalei Banatului, care susține că și în acest an amplasamentele vor fi scoase la licitaţie.

O altă noutate anunțată de municipalitatea de pe Bega este legată de faptul că, începând cu 2015, nicio terasă nu va fi autorizată dacă va solicita și construirea unui grătar, totul pentru a se evita mirosurile puternice și fumul provocate de mici și slte… fripturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare