Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFĂRĂ APĂ rece, în două cartiere mari din Timișoara. Ce supermarket-uri vor...

FĂRĂ APĂ rece, în două cartiere mari din Timișoara. Ce supermarket-uri vor fi afectate, MÂINE

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 23 martie 2015, între orele 9:00 și 14:00, Aquatim anunță că se va întrerupe furnizarea apei potabile în zona Calea Aradului Est, pe străzile Armoniei și Tudor Arghezi, dar și în celălalt capăt al capitalei Banatului, mai exact în cartierul Ciarda Roșie, pe străzile Theodor Pallady, N. D. Cocea și Traian Simu.

Întreruperea este necesară întrucât angajații companiei de distribuție a apei potabile vor conecta câteva conducte noi la rețeaua de alimentare cu apă. Aceste lucrări sunt finanțate din fonduri private, anunță Aquatim, care specifică și faptul că muncitorii vor lucra la intersecția străzilor Armoniei cu Aurora și pe strada Theodor Pallady.

De asemenea centrele comerciale Auchan Nord și Hornbach rămân fără apă în intervalul menționat.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispecceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...