Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriExtinderea rețelei de alimentare cu apă în zona Torontal lasă locuitorii fără...

Extinderea rețelei de alimentare cu apă în zona Torontal lasă locuitorii fără apă POTABILĂ, mâine!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 25 mai 2015, între orele 9:00 și 15:00 se va întrerupe furnizarea apei în Timișoara, pe străzile Arthur Rubinstein, Aurel Pop și Dr. Ernest Neumann, motivul întreruperii furnizării apei reci fiind necesitatea efectuării lucrărilor de extindere a rețelei de alimentare cu apă din zona mai sus menționată. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Aurel Pop și Arthur Rubinstein.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, anunță reprezentanții Aquatim, care atrag atenția consumatorilor că pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare