Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un minor, spărgător de mașini, prins de polițiștii locali cu ajutorul unui cetățean vigilent

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vigilența unui cetățean i-a ajutat pe polițiștii locali să prindă un alt răufăcător care a încercat să fure din interiorul unei mașini. Tânărul infractor a fost observat în timp ce a spart geamul lateral al unui autoturism parcat pe strada Corneliu Coposu, după care a sustras din interiorul mașinii o borsetă.

Pe baza descrierilor făcute de cetățean, polițiștii locali au pornit în căutarea infractorului, pe care l-au depistat la intersecția dintre străzile Socrates și Delfinul. Tânărul, B. Dorin, în vârstă de 16 ani este domiciliat în comuna Liebling, iar asupra sa, oamenii legii au găsit și un clește metalic de care se folosea să spargă geamurile mașinilor.

Din fericire pentru păgubit, borseta a fost găsită abandonată pe o stradă lăturalnică și pe baza documentelor din interior a putut fi identificat pentru a fi informat de cele întâmplate. Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și distrugere.

Poliția Locală atrage atenția conducătorilor auto să nu-și lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare, pentru a evita astfel să devină ținta spărgătorilor de autoturisme.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore