Polițiștii timișeni, împotriva evaziunii fiscale. Sancțiuni de peste 100.000 de lei și aproape 100 de kilograme de alimente confiscate

- Advertisement -

,,Sărbători de Iarnă în Siguranţă!” este sloganul acțiunii prin care polițiștii timișeni încearcă să prevină și să combată evaziunea fiscală. 95 de kilograme de carne, produse din carne, legume, fructe și saloane au fost confiscate pe raza municipiilor Timișoara și Lugoj.

Descinderile au avut loc ieri, 8 decembrie, la acțiune participând și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Timiș și ai Direcției pentru Agricultură a județului Timiș. Au fost acordate sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 106.000 de lei.

Nu mai puțin de 37 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost controale, fiind aplicate 24 de sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

În urma controalelor au fost confiscate 75 de kilograme de carne și produse din carne, 10 kilograme de legume și fructe și 10 kilograme de bomboane pentru pomul de Crăciun, valoarea totală fiind de peste 1.200 de lei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Perchezitii la Timisoara, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul – 6.000.000 de lei

Percheziții, luni dimineață, în patru locații din Timișoara, într-un...

Evaziune fiscală pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara FOTO

Sâmbăta, 4 aprilie 2015, având puțină treabă la Aeroportul...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img