ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Comercianţii din Piaţa Badea Cârţan, nevoiţi să se mute. De când începe reabilitarea zonei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piaţa Badea Cârţan întră în reabilitare. Şantierul va fi deschis la începutul toamnei, pe 1 septembrie, iar lucrările ar trebui să dureze, conform primarului Nicolae Robu, exact 84 de zile. Pe timpul cât înPiaţa Badea Cârţan va fi şantier, comercianţii vor fi nevoiţi să se mute în Piaţa Traian.

„S-a finalizat licitaţia pentru modernizarea pieţei Badea Cârţan. După cum ştiţi este pentru a doua oară când organizăm licitaţia. prima oară am eşuat, de data aceasta am reuşit. Firma care a câştigat licitaţia se cheamă SC. Building SRL. Valoarea ofertei câştigătoare este de 889.050 de lei, suma plafon cu care s-a plecat la licitaţia fiind de 1.142.359 de lei. Sunt convins că se va face o amenajare frumoasă. Pe dinafară Piaţa Badea Cârţan arată frumos, este modernistă, dar trebuie să recunoaşte că pe interior nu a fost uşor pentru comercianţi şi pentru cumpărători să stea acolo iarna într-un frig cumplit. O să fie o lucrare foarte frumoasă, sunt sigur”,a declarat primarul Nicolae Robu, astăzi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore