Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comerciantii de pe Brâncoveanu, amendati cu 70.000 de lei de ISU Timis

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a demarat o serie controale la comercianții din bazarul de pe strada Brâncoveeanu. Totul după ce duminică dimineață un incendiu a mistuit mai multe magazine. Pompierii au muncit vreme de câteva ore pentru a stinge flăcările. Un om și-a pierdut viața în urma incendiului care a izbucnit ca urmare a unui defecțiuni la instalația electrică.

„Ieri, 12.12.2017, s-au executat 4 controale privind apărarea împotriva incendiilor, fiind constate 15 nereguli, pentru care s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, din care 10 avertismente și 5 amenzi, în cuantum de 69,500 lei.
Principalele nereguli constate, au fost:
– lipsa autorizației de securitate la incendiu (la 2 din cele 4 obiective verificate);
– exploatarea instalațiilor electrice cu defecțiuni și improvizații;
– căile de evacuare sunt îngustate prin amplasarea de materiale (manechine, confecții textile, încălțăminte, etc), care reduc lățimea liberă de circulație;
– iluminatul de securitate pentru evacuare funcționează particular.

Activitatea de verificare se va executa zilnic, până la verificarea tuturor spațiilor comerciale din această zonă pentru a preîntâmpina producerea altor evenimente care se pot solda cu pierderi de vieți omenești și importante pagube materiale”, a informat ISU Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare