Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorean, prins de polițiștii locali în timp ce alerga cu RANGA după trei tineri. De ce riscă să facă toți închisoare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenții Rapide, aflați în patrulare ieri dimineață, în jurul orei 4:00, pe strada Simion Bărnuțiu, au observat, la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu, un bărbat care a coborât dintr-un autovehicul Audi cu o rangă metalică în mână și a început să alerge după trei persoane aflate pe partea carosabilă înspre Piața Badea Cârțan.

Oamenii legii au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului reținând persoana în cauză. În urma legitimării s-a stabilit că aceasta se numește B. Remus, de 29 de ani, din Timișoara, iar intenția sa era să se răzbune pe cei trei pentru o altercație avută în fața unui bar de pe strada Simion Bărnuțiu.

Toți cei patru au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1 deoarece, conform art. 371 din Codul Penal, fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare