Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Leii din Banat” au obținut o nouă victorie. BC Timișoara 79-73 ”U” Craiova FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Etapa cu numărul 6 a Ligii Naționale de baschet masculin a fost una prielnică pentru BC Timișoara. Elevii lui Petricevic au început mai greu partida, primul sfert fiind adjudecat de oaspeți cu scorul de 23-21, însă până la pauza mare, ”leii din Banat” au revenit excelent. Cu un Jovanovic în mare formă, timișorenii și-au adjudecat sfertul doi la șapte ”lungimi”, scor 20-13.

Sfertul trei a fost din nou echilibrat, avantajul la finalul acestuia aparținând tot alb-violeților, scorul general devenind 59-49. Ultimul sfert a aparținut din nou oaspeților, craiovenii adjudecându-și ultima parte a jocului la un punct diferență, cu 19-18.

Cel mai bun ”leu” de pe teren a fost același Jovanovic, care a marcat 24 puncte, a reușit 3 recuperări și 5 pase decisive. Au urmat: Popescu – 16 puncte, 5 recuperări; Persic – 8 puncte, 7 recuperări; Pesic – 8 puncte, 3 recuperări; Tica – 8 puncte; Lewis – 6 puncte și 6 recuperări; Toth – 4 puncte; Milencovici – 3 puncte și Manigat – 2 puncte.

”Cea mai mare parte din meci am condus, cu excepția începutului când a avut Craiova șase puncte, dar am revenit destul de repede. La pauză, totuși, am condus, mai departe am condus, dar nu e vorba de asta, și când eram conduși simțeam că echipa poate. S-a simțit o stare ca și cum am fi înfundați, suntem în continuare și trebuie să scoatem acest dop. Se va scoate, normal, dar peste asta este nevoie să legi victorii. Am jucat sub o oarecare presiune, dar totuși am reușit ce ne-am propus în apărare. Am evoluat cu mult angajament, s-a simțit mai ales pe final, când într-adevăr am căzut și nu am avut multă luciditate în ultimele două minute, când i-am permis adversarului să mai reducă din diferență” a spus, la finalul partidei, Dragan Petricevic, antrenorul BC Timișoara.

”Putem vorbi despre un rezultat mare, chiar dacă este o simplă victorie. Dar, pentru noi, după meciul de la Mediaș se instaurase o atmosferă care apare de-a lungul unui sezon. Am scos-o la capăt cu această victorie, care ne aduce un pic de zâmbet. Nu e ceva fenomenal, e o simplă victorie, dar e un început. Nu știu ce se întâmplă, noi începem meciurile mai prost, ceea ce s-a văzut și în Cupă, și în deplasare, dar avem puterea de a reveni și asta e extraordinar de bine” a completat Bogdan Popescu, de la gazde.

Etapa viitoare, BC Timișoara va evolua pe terenul formației BCMU Pitești, vineri, 14 octombrie 2014, de la ora 18:00.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare