ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Femeie bănuită de furturi din locuințe, introdusă în arest preventiv

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O femeie de 29 de ani, bănuită de furturi din locuințe, a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore de către polițiștii Secției 4 Timișoara. Bănuita a sustras atât bani cât și bijuterii din interiorul locuințelor unor persoane care au angajat-o ca îngrijitoare.

Prejudiciul total al furturilor comise în perioada august – octombrie 2015 se ridică la suma de 25.000 de lei. Oamenii legii au reușit să recupereze o parte din bijuterii, în valoare de 12.000 de lei. Femeia s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore