ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un cetățean sârb, prins în flagrant cu cocaină, când încerca să intre pe teritoriul României

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un cetățean sârb, care încerca să intre pe teritoriul României cu 100 de grame de cocaină, a fost prins în flagrant de către procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată Timișoara, la vama Moravița. Bărbatul se afla în vizorul oamenilor legii de mai multă vreme și, din câte se pare, se îndrepta către Timișoara cu marfa în valoare de 10.000 de euro.

După ce a fost urmărit, fiind la volanul unei mașini cu numere de Belgrad, ofițerii Antidrog l-au înconjurat imediat la frontieră, depistând cocaina, ascunsă într-un loc special din autoturism, cu ajutorul unui câine dresat.

Bărbatul a fost condus la audieri la sediul DIICOT Timișoara, fiind reținut pe baza de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Timiș.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore