Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFoc de armă la frontiera din Caraș-Severin

Foc de armă la frontiera din Caraș-Severin

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În jurul orelor miezului nopții, oamenii legii au observat cu ajutorul echipamentului specializat de vedere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării, către localitatea Slatiţa.

Deoarece individiul în cauză s-a opus ordinelor, a fost necesară folosirea armamentului din dotare prin tragererea unui foc de avertisement în sus. Imediat s-a declanşat o acţiune specifică pentru reţinerea şi conducerea persoanei la sediul Sectorului pentru verificări.

Astfel, persoana reţinută a fost condusă la sediul S.P.F. Socol unde s-a constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani era de cetățenie sârbă. Pe numele său a fost întocmit o lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

sursă foto: cdn1.aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare