ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Foc de armă la frontiera din Caraș-Severin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În jurul orelor miezului nopții, oamenii legii au observat cu ajutorul echipamentului specializat de vedere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării, către localitatea Slatiţa.

Deoarece individiul în cauză s-a opus ordinelor, a fost necesară folosirea armamentului din dotare prin tragererea unui foc de avertisement în sus. Imediat s-a declanşat o acţiune specifică pentru reţinerea şi conducerea persoanei la sediul Sectorului pentru verificări.

Astfel, persoana reţinută a fost condusă la sediul S.P.F. Socol unde s-a constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani era de cetățenie sârbă. Pe numele său a fost întocmit o lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

sursă foto: cdn1.aradon.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore