Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAlbanezi, prinși de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să intre...

Albanezi, prinși de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în țară

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doi cetăţeni albanezi au fost depistaţi de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia în timp ce încercau să intre ilegal în țară, pe la frontiera verde.

„În data de 22.04.2016, în jurul orei 10.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a reţinut persoanele în cauză în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, pentru cercetări”, au transmis polițiștii de frontieră.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit identitatea celor doi bărbați, cetățeni albanezi de 48, respectiv 27 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în Italia, în căutarea unui loc de muncă. Cei doi s-au ales cu interdicția de a intra în România pentru o perioadă de cinci ani și au fost predați autorităţilor sârbe, în vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie încheiat între cele două ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare