Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii veghează în weekendul Floriilor. Razie pe șoselele din Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Peste 200 de polițiști se află în stradă în weekendul Floriilor, pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Acțiunile pentru menținerea siguranței cetățenilor au fost intensificate, transmit polițiștii timișeni, pentru a preveni incidentele în perioada sărbătoarei Floriilor.

„Şeful Poliţiei Române a dispus ca poliţiştii angrenaţi în acţiuni să aibă ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Astfel, peste 200 de poliţişti, 148 de la ordine publică, 36 de la structurile de poliţie rutieră, 10 de investigaţii criminale, 10 de la transporturi şi de la alte structuri şi rezerve de intervenţie, se află în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.
Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice se organizează 105 patrule de siguranţă publică care folosesc 94 de mijloace auto”, au explicat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii vizează în special drumurile publice, principalele artere din zonele turistice, traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios. De asemenea, polițiștii de la Rutieră au scos pe drumuri toate aparatele radar din dotare, pentru a depista șoferii vitezomani.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare