Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 300 de șoferi, amendați de polițiștii timișeni pentru că circulau cu viteză prea mare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Timp de patru zile, polițiștii timișeni de la Rutieră au ieșit pe străzile din județ pentru a depista și amenda șoferii care încalcă legislația. În total, oamenii legii au aplicat 550 de amenzi șoferilor indisciplinați. Aproape 300 au fost doar pentru șoferii vitezomani.

„În perioada 02– 05 mai a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.  

Oamenii legii au întocmit 17 dosare penale și au acordat 550 de amenzi. 297 dintre acestea au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 68 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Polițiștii au amendat și 20 de pietoni care nu au respectat prevederile legale.

28 de șoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau altor vehicule, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depășire sau a limitelor legale de viteză au rămas fără carnet.

Acțiunile de acest gen vor continua în weekend, anunță polițiștii.

1 COMENTARIU

  1. Nu înțeleg chestia asta! Am mai observat-o și în alte orașe… De ce timp de 4 zile? De ce nu tot timpul? Eu sunt convins că numărul vitezomanilor ar scădea, și mai ales, cel al accidentelor, dacă lucrurile ar fi executate cu consecvență. Asta ar însemna: urmărire continuă cu radar și camere de vederi (eu i-aș amenda și pe cei care nu au fost opriți de polițist, dar a fost vizionat ulterior făcând la stânga peste o linie continuă sau trecând pe roșu) și, cel mai important, urmărirea plății amenzilor, inclusiv cu poprire pe salariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare