Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bucşă Cristinel, un spărgător de locuinţe cu „pretenţii” din Timişoara, arestat de poliţişti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Pe lângă cheltuielile cu prietena lui, hoţul nostru mai avea ca hobby jocurile de noroc, stropite cu ceva băutură. El le-a povestit poliţiştilor că acţiona când proprietarii nu erau acasă, forţând cu un livier rama geamurilor termopan.

După ce pătrundea în locuinţe, fura tot ce-i ieşea în cale, de la plasme, laptopuri, bijuterii, bani, biciclete şi ulterior le ascundea pe lângă bloc, urmând să sune la taxi pentru a transporta prada. Bijuteriile erau vândute la casele de amanet din Timişoara, iar televizoarele, laptopurile şi restul bunurilor furate la prietenii lui ca la licitaţie.

Care oferea mai mult primea bunul furat. Din câte ştim noi şi cumpărătorii pot fi acuzaţi de complicitate la furt, dacă aveau cunoştinţă că aceste bunuri au fost furate.

Bucşă Cristinel este un client vechi de-al poliţiştilor, el mai având de executat 340 de zile, un rest de pedeapsă pentru furt şi tâlhărie. Acum hoţul nostru se poate relaxa pentru următorii ani la închisoare, unde scapă şi de cheltuielile cu prietena lui şi de viciul jocurilor de noroc. Vezi mai jos galeria foto cu bunurile furate şi declaraţia lui Bucşă.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Pe dracu …. numa prostii scrieti ! ca de obicei … nici macar 50%din ce ati scris nu e adevarat … ce? daca e hot nu e si om ?! va place sa va bateti joc.. :-j sunte-ti si voi reporteri… si de ce nu ati intrebat-o si pe prietena lui (pe mine) daca e adevarat ce ati scris cu hainele … vai de voi ! va anunt ca nu e adevarat nici macar 1 % …. degeaba aveti cap daca nu stiti sa-l folositi :-j tot ceea ce faceti e doar ca va bateti joc ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare