Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat azi noapte trei bărbaţi din Kosovo care intenţionau să intre ilegal în România din Serbia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Azi noapte, lucrătorii noştri din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat cu aparatură de vedere pe timp de noapte, un grup de trei persoane care nu-şi justificau prezenţa în zona din apropierea liniei de frontieră cu Serbia.
Astfel, persoanele descoperite nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, poliţiştii de frontieră au procedat la conducerea acestora la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei. S-a stabilit că bărbaţii depistaţi sunt cetăţeni din Kosovo, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.
În cadrul primelor cercetări, cu toţii au declarat că intenţia lor este de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare