Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli joacă vineri cu Corona Braşov, pe „Dan Păltinişanu”. Vezi de când se pot cumpăra biletele şi ce anunţ important a făcut clubul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poli Timişoara se pregăteşte temeinic de o nouă confruntare în Liga I. Probabil una extrem de importantă mai ales în ceea ce priveşte relaţia rece cu fanii, asta datorită rezultatelor slabe înregistrate de bănăţeni în ultimele cinci partide din care au obţinut un singur punct.

Următoarea etapă, a X-a, aduce pe „Dan Păltinişanu” mai vechea cunoştinţă din liga secundă, Corona Braşov, una dintre principalele contracandidate, a bănăţenilor, la promovarea pe actuala scenă fotbalistică.

Biletele de acces pentru partida de vineri vor fi puse în vânzare începând de joi, 3 octombrie 2013, la casieriile stadionului ”Dan Păltinişanu”. Tichetele au preţurile consacrate în acest sezon:
– 10 lei la peluză;
– 15 lei la tribunele I şi II;
– 25 de lei la tribuna 0.

Clubul a anunţat, cu această ocazie, faptul că abonaţii care au POLIcard-uri îşi pot preschimba cardurile, de luni până vineri, la stadion, în cadrul aceluiaşi birou unde le-au comandat iniţial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare