doc4d49d3de79b45671239617

HOTEL TIMIŞOARA – Studenţii care îsi doresc să urmeze cursurile unei universităţii străine pot participa la târgul internaţional World Education. Aici aceşti se vor întâlni cu reprezentanţi din partea a mai multor universităţi din Statele Unite ale Americii, Austria, Belgia, Bulgaria, Marea Britanie, Grecia, Germania, Danemarca şi multe altele.

Cei care doresc să participe sunt aşteptaţi la Hotel Timişoara din zona centrală, pe data de 16 octombrie între orele 11.00 – 16.00 .

Printre cele mai cunoscute unviersităţi prezente la târg putem numii Cambridge School of Visual and Performing Arts din Marea Britanie, London School of Business and Finance tot din Marea Britanie, Amsterdam University of Applied Sciences din Olanda, Webster University – Vienna din Austria alături de înca vreo 20 de alte universităţi.

„Alegerea programului, pregătirea documentelor necesare, redactarea scrisorii de motivaţie, alegerea posibilităţilor de finanţare, obţinerea certificatul de limbă străină – cei cinci paşi pentru o educaţie şi o carieră de succes vor fi în centrul atenţiei la cel mai mare târg de consultanţă educaţională pentru studii in străinătate – World Education.” a spus purtătorul de cuvânt de la World Education, într-un comunicat de presă.

Organizatorii anunţă că luna octombrie este cea utilă pentru a susţine tărgul World Education datorită nevoii mare de timp a viitorilor studenţi. Aceştia trebuie să adune cât mai multe informaţii pentru a-şi planifica în detaliu plecarea la universitatea străină aleasă.

„În cazul în care finanţele reprezintă o problema, există o soluţie pentru fiecare buzunar. Atâta timp cât vreţi să studiaţi în străinătate, posibilităţile sunt numeroase – de la educaţie gratuită în Danemarca şi Suedia, la finanţarea studiilor de către statul britanic sau cel olandez. Exista alte sute de oportunităţi despre care veţi afla în cadrul intâlnirilor individuale cu consultanţii IntegralEdu .” – au spus organizatorii World Education

Participarea la eveniment şi sesiunile de consultanţă sunt gratuite. Inregistrările pentru participarea pot fi făcute pe www.worldeducation.ro sau la faţa locului, înainte de intrarea la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.