karate

Bilanţ bun pentru karatiştii români, la Campionatul Mondial de Karate JSKA desfăşurat în Italia. Localitatea Terni din „Cizmă” a fost gazda ediţiei a VII-a a Campionatului Mondial – Japan Shotokan Karate Association, în perioada 15-19 mai 2014, iar sportivii care au reprezentat România s-au descurcat de minune.

Cu adversari din Japonia, Elveţia, Palestina, Namibia, Portugalia, Italia, India, Ungaria, Mexic, Germania, Cipru, Rusia, Scoţia, Africa de Sud, Turcia sau Spania, sportivii care au făcut acestă deplasare au reuşit să obţină nu mai puţin de opt medalii.

Lotul Naţional a fost compus din:
1. Cătălin Costinaş – antrenor de lot/competitor veterani;
2. Teodor Răduţ – antrenor/competitor veterani;
3. Ştefan Lăcătuş – antrenor/competitor veterani;
4. Dragoş Ardelean – sportiv;
5. Adriana Trifu – sportivă;
6. Melinda Deac – sportivă;
7. Ionuţ Jurjescu – sportiv;
8. Cătălin Buiculescu – sportiv.

Rezultate obţinute de România la Campionatul Mondial – JSKA 2014:
Ionut Jurjescu – Locul I la Kata Seniori Individual Open, Locul I la Kumite Seniori Individual Open şi Locul I la Kumite Seniori Echipe Open.
Cătălin Buiculescu – Locul III la Kata Seniori Individual Open, Locul III la Kumite Seniori Individual Open şi Locul I la Kumite Seniori Echipe Open.
Melinda Deac – Locul I la Kata Individual Juniori.
Adriana Trifu – Locul III la Kata Individual Seniori Open.

Preşedintele JSKA România, Daniel Deac a declarat că este „încrezător în viitorul karate-ului românesc şi mulţumit de rezultatele obţinute la acest Campionat”. Totodată, Deac mulţumeşte pentru sprijinul acordat în deplasarea lotului naţional de către Consiliul Local şi Primăria Municipiului Timişoara, care au susţinut financiar deplasarea din Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.