Noul clip al Andrei, peste 10 milioane de vizualizări în timp record. Ce spune cântăreaţă despre această reuşită

- Advertisement -

Noul videoclip Andra – “Inevitabil va fi bine” a strâns într-o lună de la lansare peste 10 milioane de vizualizări, pe contul oficial de YouTube al MediaPro Music.

“Mă bucur foarte mult că melodia mea este atât de apreciată şi că a ajuns extrem de repede la 10 milioane de vizualizări, este un record! Le mulţumesc fanilor, datorită lor am ajuns aici”, a spus Andra.

Andra şi-a lansat în urmă cu o lună cel mai nou single al său, “Inevitabil va fi bine”, piesa care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, disponibil în exclusivitate la Lidl, începând din 20 mai şi până pe 2 iunie 2013.

Noul album aduce fanilor 12 piese originale şi două remixuri, printre care şi hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone” sau “What About Us”. “Inevitabil va fi bine” conţine şi câteva featuring-uri inedite, cu VUNK, Marcel Pavel şi What’s Up.

“Albumul vine cu ceva nou faţă de ceea ce am realizat până acum, cu o evoluție a interpretării şi a soundului, însă aduce același gen de melodii de dragoste, cu texte frumoase, cântate în primul rând cu sufletul”, a spus Andra.

Odată cu piesa “Inevitabil va fi bine”, Andra a lansat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga, în care apar prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, precum Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL şi Red Blonde.

Noua piesă a Andrei este compusă de Marius Moga, Ciprian Alexandru şi Marius Ivancea. Îndrăgită cântăreaţă transmite prin intermediul melodiei un mesaj simplu şi optimist, învăţat din experienţă proprie: oricât de dificilă ar fi la un moment dat viaţă, până la urmă toate problemele îşi vor găsi o rezolvare şi “Inevitabil va fi bine”. Sursa:protv.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns...

Impuls Fabric: spectacole de acrobatie, dans si muzica in cartier, la inceput de octombrie

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de...

Ghizii de turism din Timisoara si Arad, la ”specializare” in Mako

Weekend-ul recent încheiat a fost o perioadă interesantă pentru...

Din aceeași categorie

Categorii Populare