FOTO Sexy pe motorul Taifun Racing Team. Echipa timișoreană, ajutată de fanele înfocate să promoveze motorsportul în România

- Advertisement -

 

Fanii Taifun Racing au decis să ajute echipa în demersul acesteia de a promova motociclismul în rândul românilor. Începând cu 20 mai 2013, Taifun Racing a început o nouă etapă în promovarea motorsportului românesc. În cadrul acestui demers, echipa a primit susţinere în primul rând din partea fanilor.

Nivelul de performanţă pe care echipa îl vizează şi îl practică este cunoscut de majoritatea celor care urmăresc materialele echipei sau materialele celor care promovează motorsportul. În timp, echipa a dovedit că din punct de vedere sportiv este una de top şi încearcă în permanenţă să fie de podium prin sportivii înscrişi în echipă.

Însă motociclismul nu înseamnă doar zilele de circuit sau cursele propriu-zise. Pentru a ajunge în situaţia ca echipa să îşi înscrie sportivi în competiţii trebuie desfăşurată o serioasă munca de promovare, managementul specific presupunând acţiuni şi materiale de marketing. Ca urmare a faptului că în România nu există încă baze sportive de practicare a sportului cu motor – circuite -, este necesar ca managementul să fie dinamic şi inovativ.

Cea mai recentă acţiune de promovare a sportului cu motor pune fata în faţa câte unul dintre cei mai frumoşi fani cu una dintre cele mai performante motociclete, într-o locaţie exclusivistă – Banat Car Timişoara, dealerul local BMW, iar rezultatul consta într-un pictorial ce nu trebuie ratat, cu atât mai mult cu cât fotograful este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din zona de vest, Alecu Grigore. Echipa va pregăti câte un astfel de pictorial provocator înainte de fiecare cursă a acestui sezon, în încercarea de a face mediul virtual un spaţiu cât mai plăcut pentru vizitatori.

“Este important pentru noi să fim înţeleşi bine din toate punctele de vedere, atât ca şi fenomen cât şi că echipa. Motociclismul este un sport deosebit care este practicat de către oameni speciali şi susţinut de sponsori, prieteni şi fani ce au disponibilitatea de a ne urmări chiar dacă în România nu există un circuit. Încă sunt anii de pionierat în acest sport şi suntem provocaţi să inventăm şi să promovăm în permanenţă, aspecte care ne bucura şi ne fac viaţa plăcută.

Motociclismul, în afară tensiunii specifice timpilor de circuit, atrage persoane dinamice şi provocatoare, oameni care sunt veseli, pozitivi şi energici. În timp am învăţat că nu trebuie să vorbim doar despre ceea ce facem bine ci şi despre ce încercam să facem, despre ce nu reuşim să facem şi despre bucuria care o avem de a ne trăi viaţa în fiecare zi a anului. Sunt convins că ultima noastră iniţiativă va arăta tuturor că suntem echipa cu cei mai frumoşi fani. Vă aşteptam în mediul virtual, pentru a discuta despre orice înseamnă motociclism” declară Cosmin Costescu, managerul echipei.

Echipa mulţumeşte tuturor celor care susţin, promovează şi povestesc despre acţiunile acesteia!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Timisoreanul Catalin Cazacu revine pe micile ecrane, cu ”Vulturii de noapte”

Emisiunea ”Vulturii de noapte” prezentată de timișoreanul Cătălin Cazacu...

Timișoreanul Cătălin Cazacu a devenit imaginea ”La Martina” în România. Ce spune motociclistul EXCLUSIV

Sportivul timișorean Cătălin Cazacu, multiplu câștigător al competiției Romanian...

Liviu Vârciu luat la palme, de un timişorean celebru, în timpul emisiunii

În emisiunea “Deschide Camera Comorilor” de miercuri, prezentată de...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img