ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cătălin Cazacu: Competiţiile care au la start unul sau doi concurenţi nu ajută pe nimeni VIDEO EXCLUSIV

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anul 2013 i-a adus motociclistului timişorean Cătătlin Cazacu, locul secund la clasa SuperBike (1.000 cmc) a Campionatului Naţional de Motociclism, în spatele Campionului Naţional Robert Mureşan. Tot în acest sezon, Cazacu a reuşit să termine pe cea mai înaltă treaptă a podiumului competiţiei Romanian Superbike.

„Suntem la final de an, suntem în picioare ceea ce înseamnă că a fost un an foarte bun, din punct de vedere sportiv, să ai un an fără accidentări înseamnă să ai un an bun. Rezultatele au venit, chiar dacă de multe ori au fost discutabile, dar asta n-a depins de mine. Mă bucur că valoarea mea ca sportiv este una foarte, foarte ridicată, că lucrurile merg într-o direcţie bună, şi de-abia aşteptăm 2014” a spus Cătălin Cazacu într-un scurt interviu acordat portalului nostru, pentru fanii săi.

Premierea organizată de Federaţia Română de Motociclism la Consiliul Judeţean Timiş nu i-a picat tocmai ca o mânuşă sportivului timişorean, care „aleargă” pentru Taifun Racing, motociclistul fiind mâhnit pentru faptul că a ocupat doar locul secund clasa SuperBike – 1.000 cmc. „Au fost patru etape, ultima având un singur sportiv la start şi aşa s-a desemnat campionul” a spus Cazacu . Vezi materialul video pentru a afla cum vede Cătălin Cazacu această situaţie şi mai ales de ce foloseşte expresia „jocuri de culise”, acesta explicând şi motivul pentru care nu a luat startul în ultima etapă a Campionatului Naţional de Motociclism – clasa SuperBike.

De asemenea, Cătălin Cazacu dezvăluie surpriza pe care a pregătit-o pentru anul 2014 – participarea la o parte dintre etapele Campionatului Mondial. La finalul înregistrării, Cătălin Cazacu le face şi câteva urări de Sărbători fanilor săi şi ai motociclismului. Vezi cui şi de ce mulţumeşte Cazacu, pentru că a ajuns sportivul care este în acest moment.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=K6W1L-JmNdw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore