Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Iubitorii de echitaţie pot fi fericiţi. În weekend are loc Concursul de Sărituri Naţional – Cupa Câmpiei de Vest, la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Competiţia a fost programată pentru zilele de sâmbătă şi duminică, mai precis pe 16 şi 17 noiembrie 2013, în intervalul orar 11:00 – 16:00. Concursul este destinat călăreţilor amatori şi profesionişti din partea de Vest a României, membri ai cluburilor sportive de specialitate. Sunt aşteptaţi să participe aproximativ 30 de cupluri jocheu–cal.

Înscrierile pentru această competiţie importantă se pot face telefonic, până vineri, ora 16:00. Organiztorii au anunţat că vor asigura cazare pentru cai la Manej.

Cele patru probe ale concursului sunt probe de nivel, obstacolele folosite în concurs având înălţimea de: 90 cm, 100 cm, 110 cm şi 120 cm. La finalul celor două zile de competiţie, în urma clasamentului realizat, va fi desemnat câştigătorul Cupei Câmpiei de Vest. Fondul total de premiere este de 2.000 de lei.

”Echitaţia este un sport nobil, o activitate fizică complexă care pune în mişcare toate grupele de muşchi şi încurajează la răbdare şi chibzuinţă. Ce face unic acest sport este faptul că pune semnul egalităţii între bărbaţi şi femei, aceştia luptând cot la cot în competiţii. Amintesc faptul că în top 20 mondial, 11 locuri sunt ocupate de femei. Prin competiţiile pe care le organizăm, dorim să promovăm acest sport în rândul timişorenilor, cu precădere în rândul tinerilor, cărora le oferim o alternativă frumoasă şi sănătoasă de petrecere a timpului liber! Dorim să le insuflăm acestora dragul faţă de sport, natură şi animale” a spus Vadim Iavorovski, antrenor Manej Timişoara, preşedinte al Comisiei Naţionale de Arbitri şi organizator al C.S.N. Cupa Câmpiei de Vest.

Spectacolul este deschis publicului larg, tuturor iubitorilor de cai, iar intrarea este liberă în ambele zile de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare