16-octombrie-2021
AcasăStiriSportRipensia, CALIFICARE în fața Ineului, după o repriză în inferioritate numerică. De...

Ripensia, CALIFICARE în fața Ineului, după o repriză în inferioritate numerică. De ce a fost eliminat Zaluschi

Ripensia Timișoara și-a confirmat parcursul excelent din startul sezonului. După ce în runda trecută a scos-o pe secund divizonara FC Caransebeș cu scorul de 6-1, astăzi „Ripi” a trecut de CS Ineu, pentru un nou parcurs remarcabil în Cupa României. 2-0 a fost scorul final, timișorenii evoluând ceva mai bine de o repriză în inferioritate numerică. Nanu de la punctul cu var și Ungureanu au fost marcatorii victoriei care i-a calificat pe ripensiști mai departe în competiția KO.

Ca și în ultima partidă din campionat, galben-roșii au avut un început de partidă foarte bun. Golgheterul Nanu a deschis scorul în minutul 6 din lovitură de pedeapsă după un fault în careu asupra lui Francescu. Zaluschi a văzut cartonașul galben la un sfert de oră după fluierul de start pentru ca pe fondul unui joc ezitant al defensivei Ripensiei, să greșească încă o dată, văzând direct cartonașul roșu după protestele adresate arbitrului care se pregătea să-i dea al doilea „galben”.

Jocul s-a tensionat în startul părții secunde. Ungureanu a avut o șansă importantă, însă nu a profitat de fază creată de Briciu, care a scos 3 adversari din joc. Imediat la faza următoare, Nanu a fost aproape de încă un gol, dar portarul Ineului a fost la post. În minutul 65 a venit golul care a adus liniștea în tabăra gazdelor. Ungureanu nu a mai ezitat, trimițând în poartă acțiunea la începutul căreia s-a aflat căpitanul Popa.

Până la final, cu excepția unor înlocuiri, nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că Ripensia Timișoara este în fața unui nou parcurs excelent în Cupa României, asemănător cu cel din urmă cu doi ani, când era eliminată de Pandurii Târgu Jiu.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa, Zaluschi, Păscăleanu, Toma – Ungureanu, Francescu, Briciu – Mediop (’85, Berescu), Trifu (’46, Luca), Nanu (’75, Blănaru).

CS Ineu: Bujor, Ciocan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr, Huțanu, Kocșiș (’52, Cioboată), Bier, Stănaia, Filimon, Mașnița.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente