ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Recoltă” de etnobotanice la Oradea, Timişoara şi Craiova

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În urma a 26 de percheziţii la domiciliu desfăşurate în oraşele Oradea, Timişoara şi Craiova, 8 persoane au fost arestate. Poliţiştii au descoperit în locuinţele acestora laboratoare clandestine de preparare a etnobotanicelor. Conform surselor, joi, o reţea de traficanţi de „plante de vise” a fost anihilată, fiind luată în vizor de o bună perioadă de timp, de către poliţiştii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

La mijlocul lunii octombrie au fost demarate urmările penale a 26 de persoane supectate de comercializarea a diferite cantităţi de substanţe cu efect psihoactiv, în decursul unui an. Astfel, oamenii legii au găsit la domiciliile suspecţilor 100 de grame de materie vegetală, 150 de plicuri de etnobotanice, cântare electronice precum şi suma de 35.000 de lei.

Indivizii dispuneau de laboratoare proprii în care îşi „construiau” singuri produsele.La finalul descinderilor, poliţiştii au ridicat 50 de persoane care au fost duse la sediul DIICOT Oradea, iar în urma audierilor procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a 13 învinuiţi. Joi, opt dintre aceste persoane au fost duse la Judecătoria Oradea, unde au fost emise pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Consumul şi comercializarea de plante etnobotanice a devenit ilegală în urmă cu aproximativ 3 ani.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore