Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alte promisiuni încălcate, autobuzele electrice „stau pe tuşă”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Acum două săptămâni, primarul Timisoarei ne-a informat în legătură cu planul său de dezvoltare a parcului auto R.A.T.T., mai precis, punerea în circulaţie a două autobuze electrice ce ar fi urmat să circule pe linia 33 de autobuze, respectiv pe liniile 11 şi 14 de troleibuz.

Conform surselor, mijloacele de transport în comun ce funcţionează pe bază de electricitate vor intra în posesia Regiei Autonome de Transport mâine însă, vor fi scoase pe traseu abia de săptămâna viitoare.

“În aceste zile vom anunţa cu exactitate traseul pe care îl va urma autobuzul”, a declarat purtătorul de cuvânt al R.A.T.T.-ului. Dacă reprezentanţii primăriei vor reuşi să se ţină de cuvânt, Timişoara va avea prima regie publică de transport din România ce va adopta acest model, considerat de primarul Nicolae Robu a fi ” viitorul, atât la nivel european cât şi mondial”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare