„Dress the World” vine la Timișoara

0
526

“Dress of the World” este un concurs ce se adresează atât designerilor vestimentari începători, cât și celor cu experiență. La eveniment vor participa peste 30 de creatori de modă din peste 10 de țări, majoritatea fiind pentru prima dată în România şi, implicit, la Timişoara. Invitaţii speciali ai galei “Dress of the World” sunt Cătălin Botezatu, Mihai Leu, Elie Lăslean, Roxana Ionescu.

În cadrul competiției, vor fi jurizate rochii de seară concepute de designerii înscriși în concurs și care trebuie să respecte standardele morale și estetice universale la care se aliniază concursul “Dress of the World”. Conform listei de regului publicată pe situl World Beauty Congress, participanții trebuie să prezinte de la una până la trei rochii, rochiile nu trebuie să fie de colecție și să aibă un stil propriu, dar să nu fie de avangardă sau art-fashion. Câștigătorul galei va fi recompensat cu un turneu de promovare în cinci țări și va participa ca membru de juriu la alte concursuri naționale și internaționale.

Gala concursului din Timișoara va avea loc pe 23 februarie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIA Timiș, de la ora 18.

Directorul național World Beauty Contest, Evghenia George, a precizat că oaspeții înscriși la concurs vor sta în Timișoara cinci zile. Organizatorii au pregătit pentru ei vizite la cele mai importante obiective ale orașului nostru: Catedrala Mitropolitană, Piața Victoriei, Palatul Baroc, Domul Romano Catolic, Sinagoga din Cetate, Parcul Botanic etc.

 

Spune-ţi opinia civilizat!