Căruțele au împânzit Timișoara. Poliția Locală sancționează ”șoferii” de vehicule trase de cai FOTO

- Advertisement -

Oamenii legii au avut de lucru, întrucât pe durata a doar două ore, patru persoane au fost depistate deplasându-se cu vehiculele cu tracțiune animală pe B-dul Sudului, Strada Recoltei și Calea Buziașului. Căruțașii, cu vârste cuprinse între 23 și 36 de ani, au domiciliile în Moșnița Nouă si vin frecvent în Timișoara pentru a presta activități ocazionale de genul transportat deșeuri, pe care le depozitează în alte locuri decât cele amenajate pentru acest lucru sau strâng fier vechi și alte obiecte uzate de la cetățeni.

Persoanele depistate au fost sancționate cu câte 300 lei conform HCL 251/2002 modificată, care prevede că se interzice accesul și circulația vehiculele cu tracțiune animală pe raza Municipiului Timișoara în scopul asigurării fluenței și siguranței traficului rutier.

Circulația se poate realiza NUMAI pe străzile lăturalnice aprobate de Comisia de Circulație din cadrul Primăriei în urma unor SOLICITĂRI depuse la sediul instituției. Sancțiunile în cazul încălcării prevederilor legale sunt între 300 și 500 lei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare