Ripensia vrea trei puncte înaintea amicalului cu ACS Poli Timişoara

0
797

Cea de-a patra etapă a Campionatului Municipal aduce pentru Ripensia Timişoara o deplasare la Diniaş, acolo unde trupa galben-roşie îşi doreşte să obţină un nou succes, asta pentru un moral bun înaintea meciului dintre cei doi foşti „titani” ai fotbalului mioritic – Ripensia şi Poli Timişoara.

 

Revenită după 64 de ani în fotbal, Ripensia Timişoara caută o nouă victorie şi în cea de-a patra etapă a Campionatului Municipal, galben-roşii urmând a întâlni o altă formaţie care a acumulat maximum de puncte, Diniăşanca II Diniaş. Partida ce se va disputa sâmbătă, începând cu ora 17:00, la Diniaş, va fi prima „ieşire” a Ripensiei, pe teren străin, singura de până acum în afara stadionului ˝Electrica˝.

Radu Suciu şi Ovidiu Olariu nu se vor putea baza pe serviciile mijlocaşului de bandă Adrian Popa, acesta fiind suspendat pentru trei etape datorită unor probleme legate de legitimare din sezonul trecut. Vor reveni însă cei doi campioni europeni la minifotbal, Costândana şi Nicolin, anunţă site-ul oficial al ripensiştilor.

Marea surpriză pregătită de legendarul club timişorean etse o partidă amicală, împotriva divizionarei secunde ACS Poli Timişoara. Partida dintre Ripensia şi ACS Poli va avea loc miercuri, 3 octombrie, începând cu ora 16:00, pe arena Electrica, organizatorii aşteptând, cu această ocazie un public cât mai numeros.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.