Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Universitatea de Vest din Timişoara măreşte taxele pentru studenţi cu 30 %, din acest an

- Advertisement -

Universitatea de Vest din Timişoara a decis ridicarea nivelului de taxare cu 30%, modificarea de tarife urmând să fie pusă în practică chiar din această toamnă.

Preţurile nu rămân pe loc nici în alte centre universitare. Spre exemplu, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova s-au adaugat 100 de lei la taxa de școlarizare.

Cea mai mare creştere a taxei de şcolarizare va fi la Facultatea de Medicină din Oradea, specializarea în limba engleză, unde anul întâi de studiu nu va mai costa aproximativ 9.000 de lei ca şi până acum, ci 18.000 de lei. O altă creştere importantă este şi la Medicină Dentară, unde studenţii vor plăti 6.800 de lei, faţă de 2.800 de lei până acum.

Creşterea taxelor vine în contextul în care Universitatea din Oradea trece prin cea mai grea perioadă din ultimii ani din punct de vedere financiar, iar salariile profesorilor reprezintă aproape 90% din bugetul instituţiei, anunţă digi24.ro.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore