Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vino la stadion! Campionii de la RCM joacă împotriva Stelei Bucureşti, pe „Dan Păltinişanu”, în această seară

- Advertisement -

După egalul de excepţie obţinut pe tărâmul „zimbrilor” (20-20, la Baia Mare), RCM Timişoara vrea să facă spectacol în partida cu Steaua, cu atât mai mult cu cât campionii revin „acasă” după două meciuri disputate în deplasare.

Danie de Villiers, antrenorul gazdelor îşi doreşte din nou o apariţie de senzaţie pe Marele Oval bănăţean, sperând că elevii săi vor atrage lumea la stadion. “Suntem nerăbdători să jucăm acasă, mai ales pe arena Dan Păltinişanu. Îi invit pe timişoreni să vină şi să ne susţină la acest meci” a spus antrenorul campioanei, înaintea partidei din această seară

“Ne aşteptăm la un nou record de spectatori pentru SuperLigă, sunt convins că vom depăşi numărul de spectatori de la meciul cu Farul. Le promitem fanilor că va fi un meci deosebit, spectaculos şi sunt sigur că nu vor regreta. Îi încurajez pe părinţi să îşi aducă şi copiii la meci. Vor avea ce învăţa, valorile rugby-ului pot fi transmise şi către cei mici”, a adăugat vicepreşedintele Duşan Filipaş.

RCM Timişoara – Steaua Bucureşti se joacă smbătă seara, de la ora 20:00, pe arena Dan Păltinişanu. Meciul contează pentru etapa cu numărul 3 a returului SupeLigii CEC Bank. Accesul spectatorilor la această partidă este gratutit.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore