volei-csmlugoj

CSM Lugoj îşi va prezenta oficial lotul  în acest final de săptămână în cadrul unui turneu amical pe care îl organizează în propria sală. Împotriva grupării pregătite de Paul Bogdan vor evolua alte trei formaţii. Din afara României vor veni pe Timiş prim divizionara sârbă Vojvodina Novi Sad şi gruparea din liga naţională bulgară Maritza Plovdiv, în timp ce a doua reprezentantă a ţării noastre în competiţiei este CSM Sibiu.


“Începem să ne apropiem de debutul campionatului şi trebuie ca fetele să fie mai atente în meciuri. O să încercăm să tratăm aceste meciuri ca pe unele oficiale. Totuşi, contează şi alte lucruri decât victoriile în amicale. Ne bucurăm că şi Corina va fi cu noi. Este o onoare ca ea să fie prezentă la prezentarea noastră.”Paul Bogdan, antrenor – CSM Lugoj

Gruparea lugojeană îşi va prezenta oficial lotul cu care va aborda sezonul viitor înaintea partidei cu Vojvodina Novi Sad. Tot înaintea acestui meci, medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, Corina Căprioriu, va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Lugoj.

Adrian Vărzaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here