Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara găzduiește, începând de azi, Balcaniada de Beach Volley, în Parcul Rozelor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Spectaculozitatea voleiului pe plajă va fi gustată în aceste zile de către timişoreni, cu ocazia unei duble competiţii internaţionale regionale a cărei găzduire a fost atribuită municipiului de pe Bega.

Astfel, în perioada 13 – 15 august, pe suprafața de nisip amenajată în Parcul Rozelor din Timișoara, în vecinătatea terenurilor de tenis, are loc Balcaniada Beach Volley pentru sportivi sub 22 de ani. În aceeași locație, între 15 și 17 august, se va disputa și Balcaniada Beach Volley de seniori, atât la feminin cât și la masculin.

Țările care și-au anunțat participarea sunt: România, Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia și Turcia. Aproape 120 de sportivi și sportive vor fi prezenți în Capitala Banatului pentru a participa la acest spectacol sportiv. Competiția oferă și premii substanțiale sportivilor care se vor clasa pe podium, fondul de premiere fiind de 4.000 de euro, în timp ce sportivii care participă la competiția dedicată celor care au împlinit maximum 22 de ani vor fi recompensați cu telefoane mobile de la unul dintre sponsorii competiției..

”Se va-ncinge plaja! Este cvasi-recunoscut faptul că voleibalistele sunt considerate cele mai sexy sportive din lume! Atrage și echipamentul, cu maiouri mulate și bikini! Vară fierbinte pe Bega! Vă așteptăm să vă susțineți echipa preferată!” este îndemnul organizatorilor, cu care speră să-i convingă pe timișoreni să umple tribuna amplasată la marginea terenurilor special amenajate pentru aceste competiții.

Dacă totul decurge ca la carte, organizatorii speră ca în 2015 să poată aduce la Timișoara chiar Campionatul European de Volei pe Plajă.

Foto: Ewald Gruescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...