Timișoara găzduiește, începând de azi, Balcaniada de Beach Volley, în Parcul Rozelor

- Advertisement -

Spectaculozitatea voleiului pe plajă va fi gustată în aceste zile de către timişoreni, cu ocazia unei duble competiţii internaţionale regionale a cărei găzduire a fost atribuită municipiului de pe Bega.

Astfel, în perioada 13 – 15 august, pe suprafața de nisip amenajată în Parcul Rozelor din Timișoara, în vecinătatea terenurilor de tenis, are loc Balcaniada Beach Volley pentru sportivi sub 22 de ani. În aceeași locație, între 15 și 17 august, se va disputa și Balcaniada Beach Volley de seniori, atât la feminin cât și la masculin.

Țările care și-au anunțat participarea sunt: România, Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia și Turcia. Aproape 120 de sportivi și sportive vor fi prezenți în Capitala Banatului pentru a participa la acest spectacol sportiv. Competiția oferă și premii substanțiale sportivilor care se vor clasa pe podium, fondul de premiere fiind de 4.000 de euro, în timp ce sportivii care participă la competiția dedicată celor care au împlinit maximum 22 de ani vor fi recompensați cu telefoane mobile de la unul dintre sponsorii competiției..

”Se va-ncinge plaja! Este cvasi-recunoscut faptul că voleibalistele sunt considerate cele mai sexy sportive din lume! Atrage și echipamentul, cu maiouri mulate și bikini! Vară fierbinte pe Bega! Vă așteptăm să vă susțineți echipa preferată!” este îndemnul organizatorilor, cu care speră să-i convingă pe timișoreni să umple tribuna amplasată la marginea terenurilor special amenajate pentru aceste competiții.

Dacă totul decurge ca la carte, organizatorii speră ca în 2015 să poată aduce la Timișoara chiar Campionatul European de Volei pe Plajă.

Foto: Ewald Gruescu

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare