Stadionul Gheorghe Rășcanu din cartierul timișorean Ronaț s-a umplut sâmbătă dimnieață la semifinala pe care rugbiștii timișoreni o aveau de disputat contra ”marinarilor” de la Farul Constanța. Calafeteanu aducea primele puncte în contul campionilor, în minutul 8, după o lovitură de pedeapsă. Zece minute mai târziu, Fercu scăpa de la centrul terenului iar mingea nu se oprește doar după ce este culcată în terenul de țintă al oaspeților, de câtre Morrison, care semna primul eseu al bănățenilor. Alte trei puncte au fost aduse printr-o nouă transformare a lui Calafeteanu, pentru ca Burcea să reușească cel de-al doilea eseu, iar scorul pauzei avea să fie de același Calafeteanu, care făcea 20-0.

Bănățenii au început repriza secundă și mai ”insistenți” ca în primul mitan, iar după doar trei minute Anesi își trecea și el numele pe lista marcatorilor de încercări. Minutul 52 aducea eseul lui Rus, iar scorul lua proporții mai ales după transformarea reușită de Calafeteanu, tabela indicând sec, 32-0. Farul avea să puncteze prima oară după o oră de joc, dar imediat după, galben-albaștrii ajungeau la cota 37 prin Tuiatua. Finalul jocului aduce și singura încercare a ”marinarilor”, care rămâneau cu doar 8 puncte până la fluierul de final al arbitrului, fapt ce nu s-a întâmplat și în cazul elevilor lui Chester Williams. Aceștia au mai înscris un eseu prin Mădălin Lemnaru, revenit după o accidentare ce l-a ținut departe de gazon circa nouă luni, iar scorul final avea să fie 42-8.

Pentru cel de-al doilea loc în finala de la București luptă, în această după-masă, cei de la CSM Știința Baia Mare și Steaua București, cu începere de la ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.