Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Piaţa Lucrurilor Libere mergi să dăruieşti şi să primeşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Piaţa Unirii – Dacă aveţi orice de dăruit de la obiecte, la idei, meşteşuguri, ba chiar talente, prietenii sau discuţii o puteţi face în acestă Duminică în Piaţa Unirii de la ora 10 dimineaţa până la trei după-amiază. De asemenea, puteţi participa şi în cazul în care nu aveţi nimic în buzunare de dăruit, dar aveţi nevoie – poate de o limonadă, poate de unul din serviciile oferite, sau poate doar de o discuţie prietenească şi deschisă.

La eveniment nu se acceptă bani şi nici trocul. Totul este gratuit şi accesibil tuturor. Organizatorii evenimentului au ca scop „crearea unei zone temporar autonome în care se instituie economia cadoului ca alternativă la modelul de distribuire a resurselor bazate pe bani sau schimburi.”

Pentru a nu îi îndemna pe participanţi foamea sau setea să plece de la eveniment, se vor găsi mici gustări (adică sandvişuri) şi limonade…evident gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...