ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Din ce materiale ar putea fi realizate Galaxy S5 şi Note 4

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel puțin asta susțin analiștii, citați de presa internațională, care consideră că a venit momentul ca Samsung să ia de tot fața americanilor de la Apple prin terminale construite din materiale cu adevărat premium.

Deși puterea smartphone-urilor este impresionantă în comparaține cu iPhone, designul și materialele din care sunt concepute terminalele contează și fac diferența în ochii clienților.

Cea de-a 5 a generație a seriei Galaxy, care este așteptată pe piață în mai puțin de opt luni, ar urma să aducă o schimbare majoră pentru Samsung, începând de la carcase din magneziu sau aluminiu până la funcții care ar lăsa mult în spate iPhone.

Acum o lună, o publicație coreană a publicat o știre conform căreia, Samsung construiește o line de producție de carcase pentru smartphone-uri din aluminiu și magneziu.

Zilele acestea o publicație din Taiwan a publicat o altă știre despre o posibilă colaborare între Samsung și compania care a produs carcasele pentru iPad mini, iPhone 5S și HTC One, colaborare pentru Galaxy S5 și Galaxy Note 4.

 

Sursa:economica.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore