Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A apărut radioul auto Facebook. Cum arată şi cât costă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Alpine, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de sisteme audio şi de navigaţie pentru automobile a creat un produs mai puţin obişnuit: un radio care aduce Facebook-ul direct în maşiă, scrie Auto Bild.

Radioul, cu nume de cod CDE-178 BT se conectează, prin Bluetooth, la telefonul mobil după care afişează, pe propriul ecran, mesajele de pe Facebook. Mai mult, după un upgrade care va avea loc în vară, mesajele vor fi chiar şi citite, nu doar afişate.

Pe lângă afişarea mesajelor de pe pagina de Facebook, device-ul permite audiţia posturilor radio online, conectându-se la internet prin acelaşi sistem.

Dispozitivul va fi disponibil la preţul de 229 de euro, începând din ianuarie.
sursa:economica.net

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare