Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Huawei atacă Samsung Galaxy Note 2

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Huawei a confirmat zvonurile potrivit cărora este pregătit să lanseze pe piaţă un rival pentru Samsung Galaxy Note 2.

Despre noua tabletă Huawei s-a zvonit că este un hibrid smartphone-tabletă, care va vea un display de 6,1 inch şi care se va numi Huawei Ascent Mate.

Yu Chendong, vice preşdinte senior al Huawei a confirmat faptul că producătorul va lansa anul viitor o tabletă, scrie It Pro Portal. Deşi nu a oferit mai multe detalii, Chendong a confirmat faptul că noul gadget va fi mai subţire decât Samsung Galaxy Note 2. Acesta a mai spus că noul produs va avea o margine mai îngustă, va fi mai compact, iar aderenţa va fi mai bună decât rivalul de la Samsung. În plus, noul produs Huawei va avea o rezoluţie 920 X 1.080 full HD, un procesor quad-core de 1,8 Ghz şi o memorie de 2 GB, scrie economica.net.

Samsung a scos pe piaţă primul Galaxy Note în 2011 cu un ecran de 5,5 inch. Mărimea neobişnuită a noului produs a prins repede, iar ultima ediţie lansată de sud-coreeni, s-a vândut deja în mai mult de 5 milioane de unităţi, mai aminteşte sursa amintită.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare