ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Samsung Galaxy S4 Zoom – „Am un telefon în camera foto”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Galaxy S4 Zoom este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive de pe piaţă la momentul actual.

Vorbim în teorie de un smartphone cu cameră foto, însă dimensiunile, design-ul şi forma sa îl arata mai mult o cameră foto. Ideea producatorului a fost sa creeze o cameră foto versatilă care să deţină şi funcţia de telefon, iar elementul care lipsea unei camere foto de calitate era, desigur, lentila.

Samsung a creat de asemenea puţină confuzie pentru utilizatori, având în vedere că Galaxy S4 Zoom nu are prea multe în comun cu Galaxy S4, ci mai degrabă cu Galaxy S4 Mini, de unde împrumută atât rezoluţia, cât şi o mare parte din caracteristicile hardware. Dacă până acum produsele lor faceau parte din categoria Galaxy, acum vorbim de o nişare şi mai mare, raportându-ne mai mult la Galaxy S4.

 

 

 

 
Sursa:rtv.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore