Windows-phone-7.8-lansare-oficiala_thumb

Aşteptarea utilizatorilor de WP 7 şi 7.5, care îşi doresc cu ardoare un upgrade, se va încheia în câteva săptămâni, odată cu lansarea Windows Phone 7.8.

La sfarsitul lunii iunie, cand Microsoft anunta cu surle si trambite ,,revolutia Windows Phone 8”, gigantul a aruncat o bomba. Era vorba de lipsa posibilitatii de upgrade la noua versiune pentru toti posesorii de terminale cu Windows Phone 7 sau Windows Phone 7.5. Incercand sa calmeze un pic din frustrarea celor care plateau la momentul respectiv 500 de euro pentru un Lumia 900 doar pentru a afla ca nu si-l pot actualiza, Microsoft a calculat o medie prin anuntarea WP 7.8.

Windows Phone 7.8 este un sistem de operare intermediar, intre Windows Phone 7.5 si 8, ce incorporeaza o mare parte din detaliile estetice care fac WP8 atat de special. Printre acestea din urma se numara noul ecran de start si posibilitatea ajustarii dimensiunii tile-urilor dupa propriile preferinte. Din pacate, pana acum nimeni nu a stiut cand va fi disponibil noul sistem de operare.

Intr-un interviu acordat zilele trecute publicatiei BJD, vice presedintele Microsoft China a facut publica pentru prima oara data de lansare pentru Windows Phone 7.8. Daca pana in acest moment era doar un zvon faptul ca WP 7.8 ar trebuie sa fie facut public pana la sfarsitul acestui an, cu aceasta ocazie situatia s-a confirmat. Tot cu aceasta ocazie, vice presedintele Microsoft China a promis ca in cateva saptamani chinezii vor vedea in magazine terminale cu WP8.

Per ansamblu, desi scenariul descris mai sus vizeaza in special teritoriul Chinei, Microsoft nu a facut pana cum discrepante semnificative intre lansarea unui produs intr-o tara fata de alta. Nu mai ramane decat sa le dorim celor de la Microsoft sa fi facut o treaba mai buna cu acesta decat cu Windows Phone 8. Cu mai putine probleme de stabilitate si o autonomie scazuta, WP 7.8 poate fi un succes.
sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.