ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

SLAB! Poli mai pierde un meci, iar elevii lui Velcea au ajuns la patru înfrângeri în doar nouă meciuri

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

7.000 de persoane au ”umplut” Arena Națională la partida pe care Steaua București a disputat-o în cadrul etapei cu numărul nouă contra celor de la Poli Timișoara. Cu un singur punct obținut în ultimele patru etape, bănățenii erau o victimă sigură pentru echipa campioană, iar sentimentul avea să se amplifice după ce Piovaccari reușea deschderea scorului, în minutul 27. Nanu făcea din echipa timișoreană o victimă și mai sigură pentru roș-albaștri după ce în decurs de șapte minute (32 și 39) a văzut de două ori cartonașul galben și implicit pe cel roșu. Cel de-al doilea galben încasat de Nanu aducea și o loviturp de pedeapsă în contul Stelei, penalty transformat fără probleme de Stanciu. Scorul, la pauză, era de 2- 0 în favoarea gazdelor.

Repriza secundă a fost la fel de ”fără istoric” în dreptul alb-negrilor, roș-albaștrii reușind să mai marcheze un gol, la capătul unei faze în care Adi Popa șuta puternic de la 30 de metri, iar piciorul căpitanului bănățenilor, Ovidiu Petre, devia balonul astfel încât să-l transforme într-unul imparabil pentru Nuno Claro, iar scorul final avea să fie de 3-0. Cel mai grav aspect este faptul că Poli nu a mai marcat în Liga I din etapa cu numărul 6, dar nici atunci, cu folos, întrucât bănățenii au ajuns la cota 4 în dreptul înfrângerilor, ceea ce pare un coșmar pentru suporterii și-așa puțini ai formației care înghite milioane de lei fără rezultat. Un alt aspect deloc favorabil al echipei bănățene este faptul că, în partida de pe Arena Națională, fotbaliștii bănățeni nu au expediat niciun șut pe spațiul porții în care Tătărușanu a fost doar de decor

Steaua București: Tătăruşanu, Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici, Bourceanu (min. 46 – Pintilii), Filip, Iancu, Stanciu (min. 46 – Popa), Tănase (min. 65 – Cristea), Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Poli Timişoara: Nuno Claro, Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici, Petre (c), Bărbuţ (min. 65 – Popovici), Gorobsov, Trandu (min. 42 – Belu), Nanu, Furtado (min. 69 – Boldea). Antrenor: Valentin Velcea.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore