Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportNereguli mari la un club din Liga 1. Banii publici pot crea...

Nereguli mari la un club din Liga 1. Banii publici pot crea probleme

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Concordia Chiajna nu trece prin cele mai fericite momente ale sale. După problemele de imagine generate de declaraţiile suburbane ale primarului-preşedinte Mircea Minea, conform cărora antrenorul Ionuţ Chirilă “şi-a dat chiloţii jos înainte de meciul cu Steaua”, a venit rândul organelor statului să tulbure apele în comuna de la marginea Bucureştiului.

Conform unui raport realizat de Curtea de Conturi, s-au constatat “deficienţe privind transferul de fonduri publice din bugetul local, în sumă de 5.500.000 lei (efectuat in baza contractului de subvenţionare încheiat în anul 2011), către “Clubul Sportiv Concordia”, care constau în neîntocmirea de documente justificative (procese verbale de şedinţă) din care să reiese neîndeplinirea atribuţiilor ce revin membrilor desemnaţi în Consiliul Director al asociaţiei”.

Probleme au fost înregistrate şi la evidenţa contabilă, “care nu permite furnizarea de informaţii distincte, pe fiecare activitate sportivă în parte, imperios necesare procesului de management”. Acelaşi document a constatat efectuarea unor cheltuieli nelegale, în valoare de 81.595 lei, “prin decontarea din bugetul local a unor cheltuieli ocazionate de unele reparaţii de întreţinere efectuate la 10 microbuze Iveco, care însă, nu fac parte din patrimoniul Unităţii Administrativ Teritoriale Chiajna (acestea găsindu-se în proprietatea Clubului Sportiv Concordia)” scrie oracoluldelabalcesti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Germania! Primarul Dominic Fritz laudă ”voluntarii” deși micuții au contracte remunerate cu instituții din subordinea municipalității

Întotdeauna, în situații neclare, Dicționarul Explicativ al Limbii Române dezleagă orice mister. DEX-ul, la...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara testeaza un portar din Liga I. Doi tineri din lot continua la club, cu salarii diminuate

Clubul Poli Timișoara testează un portar în vârstă de 22 de ani, venit de...