Concordia Chiajna nu trece prin cele mai fericite momente ale sale. După problemele de imagine generate de declaraţiile suburbane ale primarului-preşedinte Mircea Minea, conform cărora antrenorul Ionuţ Chirilă “şi-a dat chiloţii jos înainte de meciul cu Steaua”, a venit rândul organelor statului să tulbure apele în comuna de la marginea Bucureştiului.

Conform unui raport realizat de Curtea de Conturi, s-au constatat “deficienţe privind transferul de fonduri publice din bugetul local, în sumă de 5.500.000 lei (efectuat in baza contractului de subvenţionare încheiat în anul 2011), către “Clubul Sportiv Concordia”, care constau în neîntocmirea de documente justificative (procese verbale de şedinţă) din care să reiese neîndeplinirea atribuţiilor ce revin membrilor desemnaţi în Consiliul Director al asociaţiei”.

Probleme au fost înregistrate şi la evidenţa contabilă, “care nu permite furnizarea de informaţii distincte, pe fiecare activitate sportivă în parte, imperios necesare procesului de management”. Acelaşi document a constatat efectuarea unor cheltuieli nelegale, în valoare de 81.595 lei, “prin decontarea din bugetul local a unor cheltuieli ocazionate de unele reparaţii de întreţinere efectuate la 10 microbuze Iveco, care însă, nu fac parte din patrimoniul Unităţii Administrativ Teritoriale Chiajna (acestea găsindu-se în proprietatea Clubului Sportiv Concordia)” scrie oracoluldelabalcesti.ro.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.