Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Valeriu Zgonea şterge pe jos cu Crin Antonescu: „Fuge de orice responsabilitate”

- Advertisement -

Valeriu Zgonea, preedintele Camerei Deputaţilor îl acuză pe fostul co-preşedinte al USL de faptul că se lasă pradă unor gesturi impulsive, însă este convins că acesta va avea de pierdut electorat prin acţiunile sale. „Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL şi acum fuge de la şefia Senatului. Nu va putea fugi, însă, de electorat. Un om instabil, care se lasa pradă unor gesturi impulsive şi emoţionale, nu poate aspira să ajungă primul om din stat”.

Zgonea susţine că funcţia de preşedinte a Senatului trebuie să fie atribuită unei persoane care se prezintă la locul de muncă şi care e preocupată de legile ţării. „În timp ce domnul Antonescu are mai mult timp liber, colegii mei senatori vor trebui să aleagă pe altcineva la şefia Senatului. Această funcţie trebuie să revină unui senator USL, pentru a reflecta voinţa exprimată de alegători în decembrie 2012. Avem nevoie de un senator care să vină la serviciu şi să fie preocupat de legi. Trebuie să continuăm procesul de revizuire a Constituţiei, de modificarea a legilor electorale şi descentralizarea. Electoratul aşteaptă de la Parlament legile necesare modernizării României şi continuarea creşterii economice, capabilă să genereze locuri de muncă şi bunăstare” explică Zgonea prin intermediul unui comunicat de presă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore