Nesimţiţii din traficul de pe la noi sau simptomul nesimţitului pe patru roţi FOTO

Date:

Ca de fiecare dată şi în acest caz s-a găsit un timişorean denotator de „miserupism”. Domnul din imagini a considerat că locul ideal în care să-şi lase autovehiculul până îşi rezolvă d’ale vieţii, este, nicidecum altundeva decât în faţa porţii de acces a sediului PP-DD de pe strada Vasile Alecsandri.

Distinsul posesor de, surprinzător, permis de conducere s-a dus să-şi rezolve „d’ale vieţii” şi a ignorat cu desăvârşire semnul ce urla ” Parcare Interzisă”, a ignorat cu aceiaşi desăvârşire avertismentele oamenilor legii sau posibila existenţă a altor şoferi ce ar fi dorit să iasă, să intre, nici nu contează.

Lipsit de scrupule său simţ civic şi-a proţăpit Clio-ul acolo şi acolo a rămas, blocând traficul. S-a şi întors la un moment dat, după o bună bucată de vreme şi mare i-a fost mirarea când a zărit abţibildul cu „ATENŢIE ! Vă rugăm recitiţi Codul Rutier, Codul Bunelor Maniere sau, în caz contrar, lăsaţi-vă de condus”. Respectivul a fost sancţionat de către poliţiştii comunitari şi a „ratat” o vizită la ADP.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare