ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimţiţii din traficul de pe la noi sau simptomul nesimţitului pe patru roţi FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca de fiecare dată şi în acest caz s-a găsit un timişorean denotator de „miserupism”. Domnul din imagini a considerat că locul ideal în care să-şi lase autovehiculul până îşi rezolvă d’ale vieţii, este, nicidecum altundeva decât în faţa porţii de acces a sediului PP-DD de pe strada Vasile Alecsandri.

Distinsul posesor de, surprinzător, permis de conducere s-a dus să-şi rezolve „d’ale vieţii” şi a ignorat cu desăvârşire semnul ce urla ” Parcare Interzisă”, a ignorat cu aceiaşi desăvârşire avertismentele oamenilor legii sau posibila existenţă a altor şoferi ce ar fi dorit să iasă, să intre, nici nu contează.

Lipsit de scrupule său simţ civic şi-a proţăpit Clio-ul acolo şi acolo a rămas, blocând traficul. S-a şi întors la un moment dat, după o bună bucată de vreme şi mare i-a fost mirarea când a zărit abţibildul cu „ATENŢIE ! Vă rugăm recitiţi Codul Rutier, Codul Bunelor Maniere sau, în caz contrar, lăsaţi-vă de condus”. Respectivul a fost sancţionat de către poliţiştii comunitari şi a „ratat” o vizită la ADP.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=utha2tKY1aQ&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore