Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎncă una! Un sibian îşi alimenta CISTERNA de la un hidrant de...

Încă una! Un sibian îşi alimenta CISTERNA de la un hidrant de lângă Parcul Rozelor, în Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Atunci când spui că le-ai văzut, sau le-ai auzit pe toate, mai apare câte una! Aflaţi în patrulare în Zona Parcului Rozelor, poliţiştii locali au descoperit ieri după-amiază o persoană care folosea apa de pe domeniul public în alte scopuri decât cele autorizate.

Conducătorul auto al unui camion, în vârstă de de 42 de ani, cu domiciliul în Sibiu, alimenta cisterna particulară cu apă de la hidrantul de pe str. Gheorghe Andraşiu. Bărbatul a fost sancţionat conform HCL 371/2007 modificată cu 500 de lei, informează Poliţia Locală.

Interesant este că acest lucru se întâmpla în timp ce locuitorii din zona respectivă se plângeau că nu au apă la robinete.

Reamintim că zilele trecute un bărbat a fost depistat de poliţiştii locali pe str. Demetriade (lângă Iulius Mall) spălând autovehiculele de la o spălătorie auto de la hidrantul aflat pe domeniul public.

cisterna hidrant apa parcul rozelor 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare