Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportVelcea la prima înfrângere în Liga I: Nu le reproşez nimic, suntem...

Velcea la prima înfrângere în Liga I: Nu le reproşez nimic, suntem o familie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aflat la prima înfrângere a acestei ediţii de Liga I, antrenorul celor de la Poli Timişoara, Vali Velcea, a anunţat imediat după meciul cu FC Botoşani că nu are de gând să ia nici o măsură asupra elevilor săi, având tăria să spună public că nu are de reproşat nimic fotbaliştilor care şi-au îndeplinit primul obiectiv încă din etapa precedentă.

Poli Timişoara a înregistrat prima înfrângere de la revenirea pe prima scenă fotbalistică a ţării, înclinându-se vineri seară, pe „Dan Păltinişanu”, în faţa celor de la FC Botoşani, scor 0-1, după ce Tincu, de la oaspeţi, a tras un şut de şa 30 de metri de poarta lui Coca, goalkeeper-ul timişorean fiind aproape spectator la acea minge.

„Aşa e în fotbal, unii se bucură mai mult, alţii mai puţin. Am întâlnit o echipă care s-a apărat cu nouă jucători, şi chiar şi-aşa, pe alocuri, am reuşit să îi desfacem. Nu aveam cum să avem ocazii foarte clare având în vedere că oaspeţii s-au apărat într-o astfel de manieră, cu 8-9 jucători. Păcat că nu am reuşit să valorificăm acele ocazii, aşa mici, cum au fost. În fine, a câştigat echipa mai pragmatică şi mai norocoasă, dar noi trebuie să fim în continuare pozitivi şi. aşa cum e normal, să îi felicităm pe cei ce au câştigat” a spus Velcea la conferinţa de presă de la finalul partidei pierdute de Poli cu FC Botoşani.

Velcea vede şi partea pozitivă a situaţiei în care se află echipa, chiar dacă primul eşec a venit pe teren propriu, în faţa propriilor suporteri, veniţi, din nou, în număr mare pe Marele Oval bănăţean. „Încrederea pe care o am în potenţialul echipei rămâne neschimbată şi consider că suntem abia la început, mai avem multe de spus şi de demonstrat în acest campionat. Eu zic că am avut o repriză a doua de exepţie, am fost net superiori la toate capitolele, dar nu statistica se contabilizează, ci scorul de pe tabelă, din păcate. Nu am nimic de reproşat echipei mele, e foarte uşor să critici, mai ales când eşti din afara grupului, să îţi arăţi public nemulţumirea faţă de cineva, ori noi formăm o familie” a încheiat tehnicianul bănăţenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare